Szervezetünk a CIVIL-2011-B Fogyatékos és pszichiátriai beteg személyek részére nappali és/vagy bentlakásos szociális ellátást nyújtó nem állami, nem egyházi fenntartók egyszeri kiegészítő támogatására meghívásos és nyíl pályázat formájában támogatást nyert a CÉHÁLÓZAT EGYESÜLET-től. Szervezetünk összesen 6.870.060 Ft működési támogatást kapott. A projekt a Magyar Kormány támogatásával valósult meg.
Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület
ÉTA - SZAKMAI ÉS FOGLALKOZTATÁSI PROGRAMOK TÁMOGATÁSA

Nemzeti Tehetség Program: NTP-TPF-MPA-12-018
A 30 órás képzés során 15 munkatársunk olyan új információkhoz jutott, melyek segítségével megismertek praktikus módszereket, eszközöket.


Így hosszú távra kidolgozhatják a tehetséggondozás kereteit.


Az elméleti és gyakorlati képzéseken nem csak ismeretbővítés történt, hanem rajz és kézműves technikák, valamint népi mesterségek kipróbálására is sor kerülhetett.


A pályázaton elnyert 1.000.0000 Ft támogatás színvonalas képzéshez jutatta a résztvevőket.

NTP-FTP-16-0017

Az NTP-FTP-16-0017 pályázat a Nemzeti Tehetség Program jóvoltából valósult meg. A Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület "Lépegető" Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Iskolája 1.306.000 Ft pályázati támogatást kapott az "Itt a két kezem..." - Komplex tehetséggondozó program fogyatékossággal élő tehetségígéreteknek. című pályázat keretén belül. A pályázatban sikerült szövéshez és agyagozáshoz szükséges eszközöket beszereznünk, valamint a fiatalok elsajátíthatták ezen mesterségek alapjait.


Újság

Plakát

Kiadvány