Szervezetünk a CIVIL-2011-B Fogyatékos és pszichiátriai beteg személyek részére nappali és/vagy bentlakásos szociális ellátást nyújtó nem állami, nem egyházi fenntartók egyszeri kiegészítő támogatására meghívásos és nyíl pályázat formájában támogatást nyert a CÉHÁLÓZAT EGYESÜLET-től. Szervezetünk összesen 6.870.060 Ft működési támogatást kapott. A projekt a Magyar Kormány támogatásával valósult meg.
A Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület az ÉTA Országos Szövetség tagszervezete. Az ÉTA Országos Szövetség támogatója szervezetünknek.
ÉTA Országos Szövetség honlapja: www.eta-szov.hu
Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület


NTP-FTP-16-0017

Az NTP-FTP-16-0017 pályázat a Nemzeti Tehetség Program jóvoltából valósult meg. A Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület "Lépegető" Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Iskolája 1.306.000 Ft pályázati támogatást kapott az "Itt a két kezem..." - Komplex tehetséggondozó program fogyatékossággal élő tehetségígéreteknek. című pályázat keretén belül. A pályázatban sikerült szövéshez és agyagozáshoz szükséges eszközöket beszereznünk, valamint a fiatalok elsajátíthatták ezen mesterségek alapjait.


Újság

Plakát

Kiadvány